Uddannelse i virksomheder

Hvad kan du forvente

Vi leverer mentaltræning tilrettelagt efter din virksomheds behov og ønsker. Først afklarer vi, hvor I står i dag og hvad I har behov for rent mentalt, for at komme i mål med jeres strategier. Denne forundersøgelse/analyse kan f.eks. bestå i møder med udvalgte ledere og medarbejdere - alt efter hvad vi sammen finder ud af der er behov for.

Zen kan meget kort sammenfattes i: ”Gør det du gør, så godt som muligt”. Det lyder enkelt, men det er ikke altid let. Mange lever i en meget turbulent og omskiftelig hverdag med stadigt stigende pres og ofte har folk lidt for mange bolde i luften på en gang. Det sætter den enkeltes fokus, koncentrationen og ikke mindst stressniveauet på en alvorlig prøve.

På vores træningsforløb optimeres den enkelte leders og medarbejders fokuserings- og koncentrationsevne De finder mere ro i turbulensen, en bedre balance og kan derved bedre navigere og prioritere opgaverne i hverdagen. Det giver mange fordele for både virksomheden og den enkelte leder og medarbejder. Zen træning og meditation øger simpelthen kvaliteten af den enkeltes handlinger og dermed kvaliteten af det arbejde, som skal udføres. Alle vil opleve et større fokus og opmærksomhed i det daglige, som fører til større effektivitet og bedre bundlinje for virksomheden. 

Deltagere i vores træningsforløb vil efterhånden tilegne sig redskaber og teknikker, som vil forme et solidt fundament for større kreativitet og innovationsevne og samtidig vil de opnå bedre balance og blive væsentlig bedre til at navigere igennem stressede udfordringer. Alt i alt en ”Win Win” for alle parter.

Kontakt os i dag for at aftale nærmere, så I kan få mere indsigt i og information om, hvilke fordele træningen i øvrigt kan give jer og samtidig få svar på de spørgsmål, som I måtte sidde inde med.

Henvendelse til:

Asger Freltoft Knudsen

Leadership & Mental Trainer

Mail: asger@zenmind.dk

Tel. +45 30 250 250

 

PS: Asger har mange års erfaring fra erhvervslivet og forstår den verden fuldt ud.

Check gerne Asgers LinkedIn profil her.

Eksempel fra en organisation

Stresshåndtering er et stadig større indsatsområde i danske virksomheder og meditation er en af de effektive teknikker til håndtering af en hektisk og til tider stresset hverdag.

Direktører, økonomer, mediefolk og mange andre faggrupper har allerede sat sig på puden for at opnå mere kreativitet, energi og målrettethed.

Her fortæller en HR-afdeling om, hvordan de har brugt meditation i arbejdet med stress og bedre arbejdsmiljø.

Zen Leadership Coaching (1-1)

Hvor du end er i dit liv, lederskab og karriere er Zen Leadership Coaching et fantastisk værktøj til at finde dine nye udviklingspotentialer og muligheder. Zen Leadership Coaching er en kombination af Zen træning, Big Mind træning og samtale om dig og dit liv samt dine udfordringer, muligheder og der hvor du i dag oplever begrænsninger. 

Gennem intensive træning får du redskaber til selv at arbejde videre og finde dit unikke potentiale, så du kan få løst konkrete udfordringer, men også bygget et stærkt fundament til din fremtidige udvikling.

Se alle detaljer om kurset og tilmeld her

Zen Leadership Training (Groups)

Zen og Kunsten at Lede sig selv og andre

Mentaltræning i erhvervslivet er en nyere disciplin for mange, men har været anvendt i bl.a. elitesporten i lang tid. Det er et unikt og velafprøvet koncept og utallige videnskabelige undersøgelser dokumenterer mentaltræningens effekter på kort, mellem og lang sigt.

Zen Leadership Training giver deltageren effektive værktøjer til at skabe mere plads på din mentale harddisk, til ny viden og større indsigt så man kan være effektiv, kreativ og nå sine mål.

Andre effekter af træningen er bedre arbejdsmiljø, lavere sygefravær, større personligt og firmamæssigt overskud til gavn for alle.

Se alle detaljer om kurset og tilmeld her

Zenergy Training (1-1)

Hvor du end er i dit liv og karriere er ZenErgy Training et godt og effektivt redskab til at finde og arbejde med dine udviklingspotentialer og muligheder. 

Grundlaget for ZenErgy Training er Zen, meditation og mindfulness træning og dialog om dig og dine udfordringer og muligheder. 

Vi tilrettelægger et intensivt forløb, som giver dig større selvindsigt til at arbejde videre og finde dine unikke udviklingspotentialer samt får løst op for dine konkrete udfordringer.

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik