Uddannelse for erhverv

Træning i Zen og meditation øger trivsel og effektivitet i erhvervslivet

Stresshåndtering er et stadig større indsatsområde i danske virksomheder og meditation er en af de effektive teknikker til håndtering af en hektisk og til tider stresset hverdag.

Direktører, økonomer, mediefolk og mange andre faggrupper har allerede sat sig på puden for at opnå mere kreativitet, energi og målrettethed.

I videoen her fortæller HR-afdelingen i SKAT om, hvordan de har brugt meditation, som en del af et stort projekt i arbejdet med stress.

Zen Leadership Coaching (1-1)

ZEN LEADERSHIP COACHING OG KARRIERERÅDGIVNING

Hvor du end er i dit liv, lederskab og karriere er Zen Leadership Coaching et fantastisk værktøj til at finde dine nye udviklingspotentialer og muligheder.

For mere information:

Se alle detaljer om kurset og tilmeld her

Zen Leadership Training (Groups)

... under redigering ... kommer snart

Zenergy Training (1-1)

... under redigering ... kommer snart

Zenergy Training (Groups)

... under redigering ... kommer snart

Hvad kan du forvente

Zen kan sammenfattes i: ”Gør det du gør, så godt som muligt”. Det lyder let, men det er det ikke altid. Vi lever i en verden med stadigt stigende pres og ofte har vi for mange bolde i luften på én gang. Det sætter koncentrationen og stresstærskel på en alvorlig prøve.

På vore kurser og træningsforløb optimeres medarbejderens fokuserings- og koncentrationsevnen. Det giver mange fordele for både virksomheden og den enkelte. Zen træning og meditation øger kvaliteten af medarbejderens handlinger og dermed kvaliteten af det arbejde, som udføres. Kursisterne opnår større fokus og opmærksomhed og det giver større effektivitet. 

Deltagere i et af vore træningsforløb tilegner sig redskaber og teknikker, der danner basis for større kreativitet og innovationsevne, de opnår bedre balance og bliver væsentlig bedre til at håndtere stressede situationer og perioder.

Virksomhedstilpassede kurser

Alle virksomhedskurser tilpasses den enkeltes organisation. Vi starter altid med at afdække dine behov og ønsker og vil herefter komme med et oplæg til en træningsplan for kursusforløbet. Kontakt os for at aftale et uforpligtende møde, hvor I også får svar på spørgsmål, inden vi går videre.

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik