Zen retreat i Holland

En Zen retræte kaldes en sesshin og er en uges intensiv meditation i stilhed. Uden øjenkontakt og med 9-11 timers meditation om dagen.

Sesshin betyder, at åbne sit hjerte og formålet er fordybelse, selvudvikling og arbejdet indad mod sin egen indre kerne. Vi samarbejder med zen.nl i Holland, som afholder fire årlige retræter. Der er typisk mellem 50 – 70 deltagere og på trods af stilheden, er du næsten aldrig alene. Dagsprogrammet er helt fast så vi altid ved, hvad vi skal og den mærkbare energi i zendoen hjælper os med at gennemføre retræten.

I løbet af ugen bliver du klogere på dig selv. Hvorfor tænker jeg som jeg gør? Hvorfor er jeg den jer er? Hvorfor gør jeg, som jeg gør? Hvorfor har jeg de holdninger jeg har? Gennem stilheden og de mange meditationer lærer du, at tage mere hensyn til dig selv - og til andre. Du lærer medfølelse og kommunikation på nye niveauer og oplever, hvor meget enheden i gruppen betyder i forhold til egoistiske behov.

Se disse flotte videoer fra en sesshin i Danmark, hvor to kursister fortæller om deres oplevelser.

Overvejer om du skal med eller om du er i stand til at gennemføre en sesshin, er du meget velkommen til at kontakte os.

De fire sesshin's ligger typisk i januar, maj, juli og november. Kan du forstå hollandsk kan du læse mere på dette link.

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik