Mastering The Mental Game

Zen er lig med koncentration og gennem denne form for meditationstræning styrker du evnen til at være fuldt opmærksomhed på det, der er vigtigst lige nu. Meditationstræning lærer dig efterhånden, at tænke det du vil tænke, så du kan gøre det du vil gøre. Et ZEN GOLF kursus vil få meget stor indflydelse på dit golfspil og på resten af dit liv.

ZEN GOLF 

 • er effektiv mentaltræning, som forbedrer din evne til at holde koncentrationen, når slaget skal slås
 • synkroniserer din krop og sind, så du hurtigere når toppen af dit potentiale
 • lærer dig, ikke at stå i vejen for dig selv
 • giver kreativitet, overblik og mod i de krævende situationer
 • giver dig meget større glæde ved golfspillet
 • lærer dig, at fokusere på golfslaget og lade bolden tage hånd om resultatet.

Målet med ZEN GOLF er, at give dig et effektivt værktøj som sikrer, at din mentale kondition hele tiden er trimmet og optimeret. Er den det, kan du yde det optimale og nyde dit golfspil og samværet med de andre spillere. ZEN GOLF træningen vil give dig det handicap som du virkelig fortjener. 

ZEN GOLF træning lærer dig at:

 • skærpe din koncentration om slaget
 • beherske det mentale spil hele vejen rundt
 • fokusere på det vigtigste; så du hurtigere lærer af fejl og husker, hvad du gør rigtigt
 • være mere interesseret i processen end resultatet
 • nyde spillet, selskabet og naturen … og dit sving


Læs artikler fra BØRSEN: 
ZEN GOLF – vejen til et lavere handicap og Mindfull Golf

Har du lyst til at prøve om et Zen Golf kursus er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte Asger Knudsen. Jeg kommer også gerne til din klub og holder en workshop om ZEN GOLF.

Udtalelser fra kursister

Per Conradsen: 

Jeg deltog i et 6-ugers kursus i Zen Golf hos Zenmind og ActiveGolf. Under og efter jeg deltog i kurset var jeg i stand til at sænke mit golfhandicap med 5,0 indenfor en periode på 4 måneder. Jeg lærte bl.a. at forbedre mit mentale spil på banen og det har også hjulpet mig til at træffe bedre beslutninger uden for banen.

Hvis du ønsker at forbedre din mentale sundhed, så kom i gang og tag et kursus hos Zenmind og ActiveGolf. Jeg er sikker på, at du får fantastiske resultater, som jeg har fået. Jeg kan anbefale Zen Golf kurset til alle i mit netværk.

Martin Pedersen:

I starten var jeg meget skeptisk over, hvilken virkning jeg kunne opnå ved meditation. Det viste sig hurtigt, at jeg begyndt at sove fantastisk godt. Efter et par ugers meditation begyndte der også at vise sig små tegn på golfbanen, som udviklede sig uge efter uge. Jeg blev meget bedre til at håndtere de ting, jeg ikke kunne gøre for eller ændre på. Så jeg kan varmt anbefale et Zen Golf kursus – for jeg tror ikke, at jeg er den eneste det virker på.

Lis Hartvig Holm:

Min oplevelse med Zen Golf har været helt fantastisk! Jeg er selvstændig og arbejder i en branche med ufattelig mange deadlines. Jeg har haft svært ved at sove om natten fordi, jeg spekulerede på arbejdet. Det har betydet, at jeg simpelthen ikke fungerede optimalt i dagtimerne. Efter jeg begyndte på Zen Golf og Zenmeditation har jeg sovet som en baby og det har givet mig et fantastisk overskud i hverdagen. Jeg arbejder struktureret og når meget mere end tidligere. Zenmeditation er blevet en vigtig del af mit liv – mange tak for opdagelsen.

Bo Bloch Frederiksen:

Zenmind golfkursus har været en super god oplevelse! Jeg har lært at kende forskel på at træne og at spille og være til stede. Fra at træne på følelser og fornemmelser har jeg ved hjælp af Zen Golf kurset og fokuseringsteknikken lært at træne mere bevidst. Jeg er sikker på, at det vil udvikle min teknik og give mig mere glæde i mit spil på banen i fremtiden.

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik