Big Mind

Siden Asger begyndte at meditere i starten af nullerne, har han fulgt Zenmester Genpo Roshi og udviklingen af Big Mind Processen.

I 2014 blev Asger elev hos Genpo Roshi og har siden været på intensiv uddannelse i Big Mind Processen. Sidste år blev Asger Big Mind Facilitator og det giver ham mulighed for at bruge teknikken i træningen af privatpersoner og grupper af elever.

Big Mind Processen er meget virkningsfuld i udforskningen af alle de forskellige stemmer vi har i os. Når tankerne tager over, kaldes det ofte i Zen kredse for "Monkey Mind". Det er når sindet fylder hovedet med tankemylder, så vi har svært ved at koncentrere os og tankerne virker forstyrrende. Dette kan holde os vågne om natten, virke meget stressende og forstyrrer, når vi gerne vil kunne fokus på noget bestemt. 

Ved hjælp af Big Mind Processen udforskes tankerne eller stemmerne i os. På den måde kommer vi til at se og forstå, hvilke kompetencer de forskellige stemmer har og hvordan de kan hjælpe mig i hverdagen. Det hjælper os også med, at blive gode venner med vores abe-sind, acceptere at sådan er det sommetider og på den måde lærer vi, at acceptere tingene som de er.

På videoen kan du se grundlæggeren af Big Mind metoden, Genpo Roshi gennemgå teknikken.

Zen and Beyond

- foredrag med Zenmester Genpo Roshi

Onsdag den 23. maj kl. 19:30 havde vi en dejlig aften med foredrag/dialog med Genpo Roshi for alle, som var interesserede - med eller uden erfaring i meditation.

Her kan du se eller gense, hvad denne aften handlede om:

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik