Big Mind

Siden Asger begyndte at meditere for snart 20 år siden, har han fulgt Zenmester Genpo Roshi og udviklingen af Big Mind Processen tæt.

I 2014 blev Asger Zen-elev af Genpo Roshi og har siden været på intensive forløb og uddannelse i Big Mind Processen. I 2017 blev Asger Big Mind Facilitator og det gav muligheden for at han kan bruge teknikkerne i træning og coaching af privatpersoner og større grupper af elever.

Big Mind Processen er en meget virkningsfuld teknik og kan bruges i udforskningen af alle de forskellige stemmer vi har i os. Når tankerne tager over, kaldes det ofte i Zen kredse for "Monkey Mind" der styrer. Det er når sindet fylder hovedet med tankemylder, så vi har svært ved at koncentrere os og tankerne virker forstyrrende frem for at hjælpe en. Dette kan holde os vågne om natten, virke meget stressende og forstyrrende, når vi gerne vil fokusere på noget bestemt.

Ved hjælp af Big Mind Processen udforskes tankerne eller stemmerne bag. På den måde kommer vi til at se og forstå, hvilke kompetencer og udfordringer de forskellige stemmer har og hvordan de, ved at vi anerkender dem, giver dem plads og løfter dem op, kan hjælpe os i hverdagen. Det hjælper os også med, at blive "gode venner" med vores abe-sind eller "Monkey Mind". Vi bliver bedre til at acceptere tingene som de er og på den måde lærer vi, at acceptere os selv, som vi er.

Se mere om Zenmester Genpo Roshi på bigmind.org og se træningsmulighderne her.

På videoen kan du se grundlæggeren af Big Mind metoden, Genpo Roshi gennemgå teknikken.

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik