Meditation der virker

Hvorfor bruge tid på meditation?

Der kan være mange gode grunde til at starte på meditationstræning.

  • har du en travl og til tider stresset hverdag?
  • har du søvnproblemer og dermed ingen eller meget lidt energi om morgenen?
  • har du fysiske smerter i muskler?
  • bliver du hurtigt træt og udmattet?
  • er dit selvværd ikke som det har været?
  • eller føler du bare uro og er du ofte i dårligt humør?

Når du lærer meditation og filosofien bag, får du en god teknik til at udnytte dine potentialer bedst muligt. Meditation er et redskab og en teknik til at få struktureret hjernen og sat tingene i system igen. Zen meditation er måske en af de mest velafprøvede og effektive mentaltræningsteknikker du kan lære. Zenmeditation og metoderne der ligger bag, er også det fundamentale grundlag for den vestlige mindfulnessteknik, som vi kender i dag. Udbuddet af mindfulness kurser er meget stort og ofte blot fragmenter af Zen meditation. Men i bund og grund er det hele baseret på Zen filosofien og Zen meditationen. 

Hos os har vi trænet personer fra alle samfundslag og mange forskellige virksomheder. Vi træner både enkeltpersoner, par og større grupper. Teknikkerne er enkle, men derfor er det ikke nødvendigvis altid let at integrere det i en travl hverdag. Det er derfor vigtigt at starte med at gøre plads i kalenderen og herefter finde en god lærer, som passer dig og som kan hjælpe dig til at forstå, hvad du har brug for og hvilke resultater du kan få ud af træningen. Gennem vores træning vil du opnå de mål du sætter dig og så kan du selv mærke forskellen.

Meditation rydder op på din mentale harddisk

Zen og meditation er træning i at være til stede i nuet - lige her - lige nu. Det hjælper dig til at give slip på alle dine tanker. Store og små tanker som relaterer sig til fortid og fremtiden. Efterhånden bliver du med træningen bedre i stand til at se, hvad der er mest vigtigt og hvad du skal bruge din tid på. Den "oprydning" meditationen giver, skaber en masse plads til ny læring og det skaber igen plads til mere vækst og udvikling, både for dig personligt og i forhold til dit arbejde. Du vil dermed kunne udrette mere og samtidig føle overskud og energi til at nyde livet mere intenst.

20-40 minutters meditationstræning om dagen giver: 

– mere ro og balance
– mindre stress og bedre overblik
– et styrket fokus og bedre koncentration
– en meget bedre søvnkvalitet
– en forøget kreativitet og innovationsevne
– du oplever forøget effektivitet
– du får højere selvværd og mere tillid - både til dig selv og andre

Har du lyst til at komme videre, kan du starte med at se en korte instruktionsvideo med Zenlærer Asger Freltoft Knudsen og herefter ringe på tlf. 30250250 og få en uforpligtende snak.

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik