Meditation

Når du lærer meditation og filosofien bag, får du en god teknik til at udnytte dine potentialer mest optimalt. Meditation er en teknik, et redskab og Zenmeditation er måske en af de mest velafprøvede meditationsteknikker du kan lære. Zenmeditation og de teknikker der ligger bag, er grundlaget for den vestlige mindfulnessteknik, som vi kender fra USA.

Hos ZENMIND træner vi mennesker fra alle samfundslag. Vi træner enkeltpersoner, par og i grupper og teknikkerne er enkle, men derfor er det ikke altid let at integrere det i hverdagen. Det er derfor du skal vælge en god lærer, som kan hjælpe dig til at forstå, hvilke signifikante resultater der kan komme ud af det, når blot du gør det regelmæssigt. Gennem træningen opnås de mål du sætter dig for, så du selv kan mærke forskellen.

Ryd op på den mentale harddisk

Meditation er træning i at være til stede i nuet. Det hjælper dig til at give slip på tanker, som relaterer til fortiden og peger ud i fremtiden. Efterhånden bliver du bedre i stand til at se, hvad der er vigtigt og hvad du skal bruge tid på. Den "oprydning" meditationen giver, skaber plads til ny læring og det skaber plads til vækst og udvikling, både personligt og arbejdsmæssigt.

20-40 minutters meditationstræning om dagen giver: 

– ro og balance
– mindre stress og bedre overblik
styrket fokus og koncentration
– en bedre søvn
– styrket kreativitet og innovation
– forøget effektivitet
– højere selvværd og mere tillid til dig selv og andre

Har du lyst til at komme videre, kan du starte med at se en korte instruktionsvideo med Zenlærer Asger Freltoft Knudsen.

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik