Cookie- og Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website (www.zenmind.dk) indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre relevant indhold der vises på de sider du besøger. Ønsker du ikke at der indsamles oplysninger om dig, kan du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor finder du yderligere om hvilke informationer der indsamles.

Cookies

Vores website anvender ”cookies”, som er en tekstfil der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende. Formålet er at genkende dig, huske indstillinger, udføre statistik og muligvis vise dig målrettede annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. 

Se vejledning her:  http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil indholdet muligvis blive mindre relevante for dig samt optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt og der kan være indhold, som du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook

Facebook Inc. (“Facebook”) er etableret i USA og de fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. 

En kopi af denne certificering kan findes her: https://www.facebook.com/about/privacyshield

Facebooks pixel indsamler tre typer data, når den indlæses:

  1. 1. HTTP-headere – Alt det, der står i HTTP-headere. HTTP-headere er en standardwebprotokol, der som standard sendes mellem en browseranmodning og en server på internettet. HTTP-headere indeholder IP-adresser, oplysninger om webbrowseren, sidelokation, dokument, henviser og brugeragent.
  2. 2. Pixelspecifikke data – Det omfatter pixel-id og Facebook-cookien.
  3. 3. Valgfrie værdier – Det er muligt at sende yderligere oplysninger om besøg via brugerdefinerede datahændelser. Eksempler på brugerdefinerede datahændelser er henvendelser, sidetype med flere. Læs mere om brugerdefinerede datahændelser her.

Disse data sendes med henblik på forbedring af hjemmesidens indhold, for vise dig relevante annoncer samt måling og analyse af interaktion med evt. annoncer og hjemmesiden.

  • Google Analytics

Google Analytics v/Google Inc er etableret i USA og de fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield.

En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

  • Google Ad Services (Google AdWords m.fl.)

De oplysninger som sendes til Google Analytics vil i begrænset omfang også kunne importeres til Google AdWords. Disse oplysninger vil både omhandle din færden og brug af hjemmesiden med henblik på at måle effekten af annoncering samt til brug i markedsføring. 

Læs mere her: https://privacy.google.com/businesses/processorterms/

 

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold eller hvis du benytter vores kontaktformularer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, evt. telefonnummer, e-mail samt anden information du måtte oplyse. Dette kan typisk være i forbindelse med beskeder du sender os via kontaktformularer.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise evt. annoncer, som har størst relevans for dig, evt. at registrere og måle på dine henvendelser til os samt at kunne levere de services/informationer, du efterspørger. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Er du f.eks. tilmeldt et nyhedsbrev fra os, vil du til enhver tid selv kunne afmelde det og dermed bliver du slettet i vores system.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af evt. annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. 

Henvendelse om ovenstående skal ske til: info@zenmind.dk. 

Vil du klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes af:

Zenmind ApS

Østermarken 5

4070 Kr. Hyllinge

Telefon: 30250250

E-mail: info@zenmind.dk

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik