Cookie- og Privatlivspolitik

INTRODUKTION
Vi respekterer dit privatliv og indsamler og behandler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Når du besøger vores website og accepterer vores cookie- og privatlivspolitik, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden, samt til at foretage markedsføring overfor dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer vi indsamler, hvilke cookies vi benytter os af til indsamlingen, hvilke formål vi bruger indsamlede oplysninger til og hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Du kan endvidere læse nærmere om, hvem der har adgang til indsamlet data, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser mod indsamlingen eller behandlingen af personoplysninger.

COOKIES
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet eller smartphone, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies gør det muligt at individualisere brugen af vores website, så din brugeroplevelse bliver bedre. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode eller virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se eksempelvis vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

COOKIES DER KAN FOREKOMME

Statistik
Navn Udbyder Formål Udløb
_ga www.sgme.dk Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge brugerens adfærd på websitet. 2 år
Marketing
Navn Udbyder Formål Udløb
c_user .facebook.com Indeholder bruger ID, for den bruger der er logget ind. 3 måneder
fr .facebook.com Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 måneder
NID .google.com Bruges til personaliseret annoncering. 6 måneder

 

Vær opmærksom på, at levetiden for en cookie som angivet ovenfor, fornyes ved hvert besøg på websitet, så levetiden skal beregnes fra dit seneste besøg.

 

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold eller hvis du benytter vores kontaktformularer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, evt. telefonnummer, e-mail samt anden information du måtte oplyse. Dette kan typisk være i forbindelse med beskeder du sender os via kontaktformularer.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise evt. annoncer, som har størst relevans for dig, evt. at registrere og måle på dine henvendelser til os samt at kunne levere de services/informationer, du efterspørger. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Er du f.eks. tilmeldt et nyhedsbrev fra os, vil du til enhver tid selv kunne afmelde det og dermed bliver du slettet i vores system.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af evt. annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. 

Henvendelse om ovenstående skal ske til: info@zenmind.dk. 

Vil du klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes af:

Zenmind ApS

Østermarken 5

4070 Kr. Hyllinge

Telefon: 30250250

E-mail: info@zenmind.dk

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik