Udtallelser fra kursister

 • Jeg har altid været draget af det enkle og ikke mindst renheden bag.

  Efter i nogle år at have været meget oppe i hovedet - ofte grundet hverdagens til tider stress og jag, søgte jeg roen, samt ikke mindst en større klarhed i forhold til hvilken sti, der skulle være min på den videre færd i livet.

  På Zenminds hjemmeside så jeg introduktionsvideoen med Asger, som jeg fandt meget tillidsvækkende. Efter at have korresponderet lidt på mail med Asger, gik jeg igang med kurset. Jeg følte mig utrolig godt modtaget og tryg hele vejen igennem. Det var en helt speciel følelse at ‘dele’ et rum med andre uden samtale; anden en dén, som Asger indbød til undervejs i meditationsforløbet. Man kunne bare få lov til at være. Være den man er.

  Undervejs i forløbet skulle vi gøre os en del tanker og overvejelser, som vi skulle nedfælde i vores notesbog, som vi havde fået udleveret ved opstarten. Denne proces gav mig en klarhed undervejs, som jeg har taget videre på min færd, og som jeg idag forsøger at leve efter. Min notesbog ligger som reminder på mit natbord sammen med de bøger, jeg købte hos Zenmind. Og prikken over i’et var theceremonien, som fuldendte meditationen hver gang. Mine smagsløg blev vakt til fulde. Jeg havde helt glemt, hvor godt the smager, så siden da har denne the stået i mit køkkenskab  En super oplevelse!

  Helle Rømer Winther 

 • Anbefaler på det varmeste. Seriøs og struktureret undervisning med en god balance mellem praktik og teori. Altid serveret med et smil på læben og masser af varme og humor...
  Har gennemført niveau 1 og der er allerede efter 7 uger mærkbare resultater. Er tilmeldt niveau 2 og ser frem til mere ro, fokus og glæde. 

  Per Hulbæk

 • Jeg har både deltaget i Asgers meditationskurser og udbudt kurserne gennem min funktion som udviklingschef i Djøf Efteruddannelse. Asger har en rigtig god og gennemarbejdet måde, at gå til arbejdet på, og er en seriøs leverandør af kurser. Det er høj kvalitet og man kan regne med Asger, når man har lavet en aftale. 
  På det personlige plan har min deltagelse i Asgers kurser givet mig en metrode til at finde overskud, som jeg stadig har gavn af flere år efter.

James Høpner, Udviklingschef, DJØF

 • Jeg startede - med et vis kendskab til meditation - i et forløb hos ZENMIND for 6 år siden og med de teoretiske og praktiske tanker og øvelser fik jeg her indarbejdet et værktøj, jeg føler taknemmelighed overfor altid at have med mig. Jeg besøger stadig ZENMIND indimellem og meditationen er idag en del af min daglige praksis for balance, enkelthed, rette beslutninger og ro, i det indre som i det ydre. 

  Pernille Mejslov

 • Jeg har gået til meditationsundervisning hos Asger Knudsen. Fantastisk udviklende forløb. Asger er professionel, empatisk og pædagogisk. Roen vælter ud af ham og han er en god formidler. Min varmeste anbefaling.

Allan Ohms, Forum Advokater 

 • Meditation er et solidt anker I en hektisk arbejdsdag, hvor det ene møde afløser det andet, er jeg i dag langt bedre til at være til stede i nuet end før, jeg begyndte at meditere. Meditationen er mit anker i hverdagen og hjælper mig til at bevare fokus. Jeg oplever en større ro og koncentration i de ting, jeg arbejder med – og dermed også en større tilfredshed.

Carsten Søgaard, Vestas A/S

 • I have had the pleasure of working with Asger on a personal level. Asger is very skilled and serious with what he does and through my work with him I have been given greater insight on new and higher levels. Asger comes with my warmest recommendation.

Morten Juhlsgaard Jepsen, Managing Director at Joka Plastic-Emballage A/S

 • In 2011 I attended a 6 weeks (6 sundays with 3 hours a day) course consisting of meditaion and on-range golf training through ZenMind. During and after I attended this course I was able to lower my golf handicap with 5,0 within a time period of 4 months. What I learned at the course improved my mental game on the course and has also helped me to make better decisions off the course. If you want to improve your mental health go take action and do it with ZenMind – I´m sure you´ll have great results as I have had. I can recommend ZenMind to all in my network.

Per Conradsen, Nordea

 • Meditationstræningen hos ZENMIND har lært mig at skabe større fokus i alt, hvad jeg gør. I dag er jeg langt bedre til at bevare overblikket i pressede situationer og til at arbejde konstruktivt med at prioritere og løse opgaverne. Jeg har arbejdet med Asger i flere omgange hvor han, som personlig Zen Træner og Coach, har hjulpet mig til at genfinde mit fokus, sætte mål – og indfri disse, støtte min personlige udvikling og finde ind til hvad der er vigtigt for mit personlige lederskab og min livskvalitet. Det er altid foregået professionelt, i en atmosfære af accept, men stadig med kant og altid med et smil og et glimt i øjet.

Heini L. Asmann, Ericsson

 • I forbindelse med min lederuddannelse på DIEU/Henley blev jeg konfronteret med meditation, som et redskab til at opnå overskud i sit liv i en hektisk verden, som stiller krav til mentalt overskud både på arbejde og i fritiden. Jeg havde ingen forkundskaber eller kendskab i øvrigt til meditation og mødte emnet med en sund skepsis – man er vel ingeniør. Min Zenlærer fra ZENMIND gav en kort introduktion til begrebet med udgangspunkt i zenmeditationens grundelementer, nemlig at skabe basis for øget fokusering og koncentration af det mentale beredskab gennem udøvelse af meditationspraksis. I sidste ende vil denne frigørelse af mentale ressourcer være medvirkende til, at jeg vil kunne blive mere kreativ i min indgang til at løse hverdagens problemstillinger. Jeg kan kun sige at det virker! Uden at lyde frelst eller overmandet af indiske guruer er dette noget af det bedste jeg har oplevet af personlig udvikling i mange år. Det er nemt at lære – man skal en til to gange om dagen sidde ned på en pude og tælle til ti så mange gange man nu kan nå i 20 minutter – når disciplinen så indfinder sig efter 25-30 dage (vanens magt er stor), så mærker man også de virkelige effekter af kilometerne på puden. Jeg har personligt mærket større overskud til at klare konflikter, give børnene sparring i stedet for skæld ud samt øget evnen til at se nye muligheder i det hele taget. Jeg kan derfor kun give zenmeditationen mine varmeste anbefalinger. Det er vanedannende, gør næsten ikke ondt og har ingen bivirkninger – så hold jer endelig ikke tilbage med at kontakte ZENMIND for et introduktionskursus for din enhed eller et personligt træningsforløb.

Jesper Gemmer, MTHøjgaard A/S

 • Efter en lang dag, hvor hovedet er fuldt af tanker og indtryk, er det rart at meditere om aftenen. Det giver ro. Jeg får tømt hovedet og ligger ikke længere vågen, fordi tankerne kører rundt. I stedet har jeg fået mere energi og oven i det – et mindre søvnbehov.

Lars Boisen, Ladegaard A/S

 • ZENMINDs kurser er kompetent og troværdig undervisning med en fin balance mellem teori og praksis – uden rundkreds og røgelse. Det er meget inspirerende at lære at træne sindet. Og effekten er overbevisende – øget koncentration, rummelighed og overskud. 

Medarbejderne i Curia Management

 • Mødet med ZENMIND konceptet har i den grad overbevist mig om, at meditation er en effektiv måde at opnå større fokus på. Meditation tager tid at lære – men til gengæld er tiden givet godt ud i form af mindre stress og større livsglæde.

 Per Langkilde, Adm. Dir., Gastech Energi A/S

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik