Undervisere

Se profilerne på vores undervisere her - samt læse vores lærermestre nederst på siden.

 

Asger Freltoft Knudsen

Asger er grundlægger af ZENMIND og meditationen har været hans daglige praksis i mange år. Asger er oprindeligt uddannet som P-ingeniør og har efterfølgende suppleret denne med en række kommercielle-, ledelsesmæssige- og personlige udviklingskurser. Asger er eksamineret Zenlærer og superviseret af den hollandske mester, Rients Ritskes siden 2003. Fra 2014 har Asger været elev hos den amerikanske Zenmester Genpo Roshi og fik i 2016 anerkendelsen som Zen Facilitator i Bigmind Processen®
De sidste 14 år har Asger undervist flere tusinde i Zen, meditation og mindfulness; fra top- og mellemledere til medarbejdere og privatpersoner fra alle grupper af samfundet. Asgers indsigt og erfaring som erhvervsleder gennem mere end 20 år udnyttes aktivt i arbejdet med andre mennesker, som Zen Facilitator, Mentor og Leadership Coach. Asger arbejder fortsat indgående med sin personlige udvikling og har deltaget i mere end 25 ugelange retræter i ind- og udland. Se mere om Asger på LinkedIn.

Line Naomi Lund

Zen, meditation og yoga er daglige metoder til at give Line ro, indsigt og overskud i hverdagen. At udvikle sig som menneske og udbygge viden om andre og sig selv, er essentielt for Line og her har meditation i mange år været det vigtigste værktøj. Line er eksamineret Zenlærer superviseret af Asger Freltoft Knudsen og Rients Ritskes og har deltaget i en række ugelange retræter i ind- og udland. 

Line har en uddannelse som M.Sc. i molekylærbiolog og kemi samt en erhvervs PhD-grad i biokemi og er ansat hos Novo Nordisk og underviser desuden også i yoga. Se mere om Line på LinkedIn.

Genpo Roshi

Zen Master Genpo Roshi’s undervisning er forankret i en dyb forståelse af traditionel Zen, som han har praktiseret og undervist i, i over fire årtier. Genpo Roshi er Zen-lærer og præst i både Soto og Rinzai-skolerne, Abbed i Kanzeon Sangha siden 1988 og grundlæggeren af Big Mind Processen i 1999. Genpo Roshi udvikler løbende sin egen praksis og vejleder mange mennesker verden over i at reflektere over dette liv og det at finde Vejen. Han undersøger konstant nye måder at integrere visdom og indsigt fra både Øst og Vest i hverdagen og hans arbejde har gjort det muligt for tusindvis af mennesker fra alle samfundslag, at opleve dyb indsigt med lille eller ingen forudgående bevidsthedsstudier.

Asger har været elev hos Genpo Roshi siden 2014 og har siden da assisteret på flere af hans Big Mind Trainings i Danmark og USA. For mere information om Genpo Roshi og hans omfattende arbejde samt retreats verden over, besøg venligst www.bigmind.org.

Rients Ritskes

Rients har beskæftiget sig med Zen i mere end tredive år, er uddannet Zenlærer i Japan og har været formand for det hollandske zen-samfund. Rients forener moderne ledelsesteorier og filosofi med zen traditionens erkendelser og har igennem de seneste 25 år haft sin primære kursusvirksomhed i Holland - se mere på www.zen.nl

Rients er desuden forfatter til en række bøger om Zen. Heraf er flere oversat til dansk; Zen og kunsten at lede, Endorfiner – sådan producerer du dine egne lykkehormoner og senest Zen og kunsten at studere. Disse bøger kan købes her på hjemmesiden.

Asger startede sin intensive Zen-træning hos Rients Ritskes i starten af 2003 og trænet hos ham i mere end 10 år og deltaget aktivt i mere end 25 ugelange Zen-retræter i Danmark og Holland ledet af Rients Ritskes.

Copyright © ZENMINDUdviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik